Hírek

IKSZT-k Figyelem!

Amint arról korábban már több csatornán is értesülhetett​ a Herman Ottó Intézet​ a Föld napjára való felkészülés jegyében szemléletformáló vetélkedősorozatot indított a működő IKSZT-k részére. A sorozat célja, hogy​ a​ ​Herman Ottó Intézet​ ​elősegítse a természeti és kulturális értékek, egyedi tájértékek feltárását, rendszerezését és a települési értéktárak létrehozását, mindemellett a helyi közösségeket játékos formában motiválja. A két héten át tartó játék során az IKSZT-vel rendelkező települések csapatai mérettetnek meg.

A játékban való részvétel térítésmentes, a jelentkezésnek és részvételnek a jelentkezési lap beküldésén kívül további feltétele nincs, a jelentkezések elfogadásáról visszaigazolást küldünk.

A játék felhívását és a jelentkezési lapot is tartalmazó tudósítás​t az alábbi linkre kattintva érhető el: http://www.ikszt.hu/hirek/figyelem!-indul-az-ikszt-k-szemleletformalo-vetelkedoje.html

​​Ezúton szeretném felhívni szíves figyelmét, hogy a jelentkezés határidejét​ ​2016. március 30. (szerda) reggel 8:00 óráig ​meghosszabbították!

 

63 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?