Hírek

Akkreditált falusi vendéglátó képzésre felhívás

FALUSI ÉS AGROTURIZMUS ORSZÁGOS SZÖVETSÉGE Akkreditált Falusi vendéglátó képzést indít

A képzés célja: szakmai felkészítés, kezdő falusi vendéglátók és vidéki szolgáltatóként tanyagazdaságot, farmgazdaságot működtető magánszemélyek, kis- és mikro vállalkozások számára.

A jelentkezési lap letölthető a FATOSZ internetes oldaláról: http://www.fatosz.hu

A kitöltött jelentkezési lapot az alábbi e-mail címre kérjük visszaküldeni 2013. október 7 –ig: agroturizmus@t-online.hu

A képzés célcsoportja: a falusi vendégfogadók, a falusi turizmus, mint szolgáltatói tevékenység iránt érdeklődők, akik most tervezik bekapcsolódásukat a vendégfogadásba, vagy szeretnék ismereteiket elmélyíteni. Ők lehetnek kezdő falusi vendéglátók, ÚMVP nyertes falusi szállásadók, vidéki szolgáltatók, tanyagazdaságot és farmgazdaságot működtető magánszemélyek, őstermelők, kis- és mikro vállalkozások vezetői, munkatársai.

A képzés várható kezdő hónapjai: 2013.November, December, Január (vidéki helyszínenként változó)

A képzés várható időtartama: 60 óra 3 x 2 alkalom (péntek és szombati napokon) , 09-17 h között
A képzés vidéki helyszínei: Heves megye, Hajdú- Bihar megye, BKK megye, Csongrád megye, Békés megye, Zala megye, Vas megye, GYMS megye.
A képzési helyek kijelölése folyamatban, várhatóan a megyeszékhelyeken.

A képzés formája: Hétvégi előadások és gyakorlati foglalkozások

Bizonyítvány: A hallgatók az akkreditált képzés végén tanúsítványt t kapnak, amelyet elfogadnak EMVA és LEADER-es pályázati támogatásokat nyertek számára előírt képzettségnek.

Vélemény, hozzászólás?