Hírek

Hamarosan lejár az első kifizetési kérelem benyújtásának meghosszabbított határideje!

Az Európai Mezőgazdasági Vidékfejlesztési Alapból finanszírozott egyes agrártárgyú miniszteri rendeletek módosításáról szóló, 2012. július 28-án hatályba lépett 76/2012. (VII. 27) VM rendelet rendelkezései alapján az első kifizetési kérelem benyújtására nyitva álló határidő – a rendeletben foglalt feltételek teljesülése esetén – 2012. december 31-ig hosszabbodott meg.

A határidő közeli lejáratára tekintettel ismételten felhívjuk a módosító rendelet alapján érintett ügyfeleink figyelmét arra, hogy akik az első kifizetési kérelmük benyújtását az eredeti határidőben elmulasztották, 2012. december 31-ig nyújtsák be első kifizetési kérelmüket, amellyel olyan kiadás is elszámolásra kerül, amely nem minősül egyéb elszámolható kiadásnak.

Az elszámolási kötelezettség akkor minősül teljesítettnek, ha az MVH a benyújtott kifizetési kérelemre (kérelmekre) indult eljárásban a kérelemnek helyt adó, vagy – nem kizárólag egyéb elszámolható költségeket jóváhagyó – részben helyt adó határozatot hoz.

Figyelem! A határidő elmulasztása esetén igazolásnak helye nincs.

Az első kifizetési kérelem kötelező benyújtására irányadó határidő meghosszabbításával kapcsolatos részletes információk a Tájékoztatás az első kifizetési kérelem benyújtási határidő módosításáról linken érhetők el.

További tájékoztatás az ugyfelszolgalat@mvh.gov.hu e-mail címen kérhető.

Vélemény, hozzászólás?