Hírek

Tájékoztatás!

November 29. és december 5. között lehet beadni a LEADER pályázatokat!

Link: http://www.kormany.hu/hu/videkfejlesztesi-miniszterium/videkfejlesztesert-felelos-allamtitkarsag/hirek/november-29-es-december-5-kozott-lehet-beadni-a-leader-palyazatokat

A Vidékfejlesztési Minisztérium (VM) soron kívül módosította a LEADER pályázatok beadásáról szóló rendeletet, hogy azok is benyújthassák kérelmeiket, akik az elektronikus rendszer túlterheltsége miatt november 15-én ezt nem tudták megtenni. November 29. és december 5. között 7 napjuk lesz az érintetteknek a pályázatok feltöltésére.
A LEADER pályázatokat szeptember 30. és november 15. között kizárólag elektronikusan lehetett benyújtani a Mezőgazdasági és Vidékfejlesztési Hivatalhoz (MVH). A hivatal elektronikus rendszerébe szeptember 30-tól november 14-ig 1984 darab pályázatot töltöttek fel, míg az utolsó 24 órában 5572 pályázat érkezett. A túlterhelés miatt a rendszer lelassult, ez okozhatott problémát a kérelmek beadásakor.

A rendeletmódosítás lehetővé teszi, hogy azok is beadhassák a pályázataikat, akiknek az utolsó napon ez nem sikerült.

A LEADER Program gazdasági, társadalmi és környezeti problémák helyi megoldását segíti a Helyi Akciócsoportok támogatásával, akik maguk dönthetnek arról, milyen fejlesztéseket kívánnak megvalósítani.

(Vidékfejlesztési Minisztérium Sajtóirodája)

Vélemény, hozzászólás?