Egyéb kategória

FIGYELEMFELHÍVÓ TÁJÉKOZTATÓ

Tisztelt Támogatott!


Az Innovatív Dél-Zala Vidékfejlesztési Egyesület által kiírásra került “VP6-19.2.1.-46-1.-17 Lokális gazdaság fellendítése a mikrovállalkozásokon keresztül” pályázati felhívás kapcsán támogatást elnyert Támogatást Igénylőknek az alábbiakra hívjuk fel szíves figyelmüket.

A pályázati felhívás 3.4.1.1. Műszaki és szakmai elvárások pont 2. alpontja szerint A projektterv végrehajtását a pályázó a támogatási döntést kézhezvételét követő max. 4 hónapon belül megkezdi.

Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy a 4. hónap lejárta mostanában esedékes. amely mindenkinek egyedi, azaz a támogatási okirat kézhezvételétől számított 4. hónap.

A projekt megkezdettnek minősül, ha

–          a projektmenedzsment tevékenység bizonyíthatóan elkezdődik (megbízási szerződés, vállalkozói szerződés hatályba lépése). A projektmenedzsment tevékenységet a projekt elejétől a projekt végéig fenn kell tartani.

–          a projektben bármely fizikai tevékenység megkezdettnek minősül (beszerzése elindítása, árajánlatok bekérése, mellyel a projektmenedzsment tevékenység megkezdése alátámasztható).

Projekttábla

A kedvezményezett a projekt tényleges, fizikai megkezdésekor – de legkésőbb a szerződéskötést követő 30 napon belül – köteles a tájékoztató táblát a projekt helyszínén, jól látható helyen kihelyezni. A táblát a projekt fizikai befejezéséig köteles a projektgazda a projekt helyszínén/helyszínein kint tartani.

A tábla anyaga minimum 3 milliméter vastag műanyag vagy ezzel megegyező mértékben tartós, szükség esetén időjárás álló anyag legyen.

A „D” típusú tábla mérete: A3 (29,7 cm x 42,0 cm)

A tábla elkészítéséhez a már korábban említett „táblagenerátor” program nyújt segítséget, amely a www.palyazat.gov.hu oldal <Pályázati kommunikáció> menüpontjában, illetve az alábbi közvetlen linken https://emir.palyazat.gov.hu/nd/enIOBZqMZdayqxLpAUGM/ érhető el.


Felmerülő kérdésük esetén állunk szíves rendelkezésükre.


Tisztelettel:
Kulcsár Norbert
munkaszervezet vezető
Innovatív Dél-Zala Vidékfejlesztési Egyesület
innovativdelzala@gmail.comkulnor11@gmail.com
Tel.: +36/20/354-9799