Meghívó – Szakmai fórum
HELYI TERMÉK ÉVE – SZAKMAI FÓRUM
Helyszín: 8912 Nagypáli, 030 /2. hrsz, Megújuló Energiák Innovációs Ökocentruma
Időpont: 2015. június 11. (csütörtök)
10:00 Köszöntő
10:10 A kistermelői élelmiszer-termelés, -előállítás és -értékesítés feltételei
Németh Jánosné, élelmiszerbiztonsági felügyelő
Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (NÉBIH) Élelmiszer- és Takarmánybiztonsági Igazgatóság Élelmiszer-forgalmazás Felügyeleti Osztály
10:35 Az élelmiszerek jelölésével és szabályozásával kapcsolatos legfontosabb információk
Dömölki Marianna, minőségügyi szakreferens
Földművelésügyi Minisztérium, Élelmiszer-feldolgozási Főosztály
10:55 Helyi termelői piac nyitásával, üzemeltetésével kapcsolatos tudnivalók
Kontur Tamás, vidék- és térségfejlesztési szakreferens
Földművelésügyi Minisztérium, Agrárfejlesztési Főosztály
11:05 Élelmiszer értékesítés feltételei a helyi termelői piacon
Németh Jánosné, élelmiszerbiztonsági felügyelő, NÉBIH
11:15 Kérdések az előadókhoz
11:25 Szünet – büfé
12:00 Hogyan védjük termékeinket? Az eredetvédelem és a védjegyek jelentősége
Kókai-Kunné Dr. Szabó Ágnes, főosztályvezető
Földművelésügyi Minisztérium, Eredetvédelmi Főosztály
A Hagyományok-Ízek-Régiók (HÍR) védjegy program a hagyományos termékek piacra jutása érdekében
Pallóné Dr. Kisérdi Imola, osztályvezető
Földművelésügyi Minisztérium, Eredetvédelmi Főosztály
12:30 Adózással kapcsolatos általános információk
Dr. Kaszás Anita, osztályvezető
Nemzeti Adó- és Vámhivatal Zala Megyei Adóigazgatósága
13:00 Kerekasztal beszélgetés: Helyi jó példák bemutatkozása, Kérdések – válaszok
4 hozzászólás
Visszajelzés:
Visszajelzés:
Visszajelzés:
Visszajelzés: