Egyéb kategória

FELHÍVÁS – projektgyűjtő adatlap kitöltéséhez

Elsőként szeretnénk megköszönni Önöknek, mint egyesületünk tagjainak, hogy a 2014-2022-es időszakot sikeresen zárhatjuk. Több, mint 560 millió forint értében javasolt támogatásra támogatási kérelmeket a Helyi Bíráló Bizottság a LEADER források térségünkbe történő felhasználása érdekében.
A munka még folyik ezen időszakra vonatkozóan, és tervezetten további támogatási javaslatok is gazdagítják térségünket mintegy 77 millió forint értékben.
Kemény és kitartó munka áll a térség mögött, hogy ezt az eredményt közösen Önökkel el tudtuk érni.

KÖSZÖNJÜK SZÉPEN!

Az Innovatív Dél-Zala Vidékfejlesztési Egyesület elindította a 2023-2027-as LEADER időszak térségi fejlesztésének előkészítését a Helyi Fejlesztési Stratégia összeállítása céljából.

A fejlesztési stratégia valós igényekhez való igazítása érdekében kérem, tájékoztassa egyesületünket az Ön ill. önkormányzata, szervezete vagy vállalkozása fejlesztési elképzeléseiről.

A beérkező fejlesztési tervek lehető legszélesebb megvalósíthatósága érdekében alakítjuk ki a Helyi Fejlesztési Stratégiát.

Kérjük, jelezze felénk fejlesztési elképzelését a projektgyűjtő adatlap kitöltésével.

Amennyiben több különálló projektötlete van, úgy azokat külön adatlapokon kérjük benyújtani.

FONTOS!!! A projektgyáűjtő adatlapon látható költségkeretek csak irányadóak, bárki ennél nagyobb vagy akár kisebb fejlesztési igényt is jelezhet, sőt kérjük jelezze!

A kitöltött adatlapokat legkésőbb 2023. január 06-ig folyamatosan várjuk e-mailben a innovativdelzala@gmail.com címre.

Kérjük, valós igényeket küldjenek be, mert a Helyi Fejlesztési Stratégiában szereplőket meg is kell valósítani, tehát a mostani igényeknek jelentkezniük kell a megvalósítás időtartamában is.

Kérjük, hogy amennyiben ismerőseit érdekelheti felhívásunk, úgy továbbítsa nekik is!

Köszönettel és üdvözlettel:
Innovatív Dél-Zala Vidékfejlesztési Egyesület
munkaszervezete