Hírek

Meghívó – Közgyűlés

Tisztelt Asszonyom/Uram!
Tisztelt Egyesületi Tag!

Az Innovatív Dél-Zala Vidékfejlesztési Egyesület 2014. április 28-án (hétfő) 16.30 órai kezdettel közgyűlést tart, melyre ezúton tisztelettel meghívom.
A közgyűlés helyszíne: Halis István Városi Könyvtár, 8800 Nagykanizsa, Kálvin tér 5. 3. emeleti konferenciaterem

Napirend:
1. Az egyesület elnökségének és felügyelő bizottságának 2013. évi tevékenységének ismertetése. Előadó Ódor László
2. 2013. évi pénzügyi beszámoló és közhasznúsági jelentés jóváhagyása. Előadó: Dr Tóth László FB elnök, közreműködik Markó András könyvvizsgáló
3. Az Innovatív Dél-Zala Vidékfejlesztési Egyesület 2013-as szakmai tevékenységéhez kapcsolódó beszámoló (IH által előírt szakmai beszámoló) Előadó: Kovácsné Kocsi Zsuzsanna munkaszervezet vezető
4. Az egyesület alapszabályának módosítása a PTK új szabályai szerint
5. Egyebek

A 2013. évi beszámoló anyagát és a szakmai tevékenységek összefoglalóját 2014. április 18-tól a http://innovativdelzala.hu/index.php/dokumentumtar/penzuegyi-es-szakmai-beszamolok linken „Jóváhagyásra váró beszámoló 2013” címen; a http://innovativdelzala.hu/index.php/egyesueletuenk/alapszabaly-szmsz linken „Alapszabály módosítási javaslat” cím alatt találják. A beszámoló anyagát és az alapszabály módosítási javaslatát minden egyesületi tagnak az általa megadott e-mail címre, illetve az önkormányzatok e-mail címére is továbbítjuk. Kérem, ott keressék az anyagot.

Határozatképtelenség esetén, az Alapszabályban rögzítettek szerint, ½ órával később (17.00 órakor) ugyanazon helyen, az 1.2.3.5. napirendi pontokkal összeül a közgyűlés.
Az Alapszabályban rögzítettek szerint a közgyűlés az 4. napirendi pontban foglaltakról csak az egyesület valamennyi tagjának többségével dönthet. (Az egyesület jelenlegi tagsága: 121 fő. A határozatképesség feltétele az egyesület tagjainak 50%-a + 1 fő jelenléte.)

A napirend fontossága miatt megjelenése, vagy meghatalmazottján keresztül gyakorolt szavazása feltétlenül szükséges!

Újudvar, 2014. április 15.

Tisztelettel:      
Ódor László
elnök sk.

Vélemény, hozzászólás?