Hírek

Kvártélyházi évadzáró Újudvaron

Az évad utolsó Kvártélyház Utazó előadására került sor szombat este Újudvar falunapján. A közönség operett és musical örökzöldeket hallhatott a népszerű színész-házaspár, Debrei Zsuzsanna és Bot Gábor előadásában.
A Zala Megyei Közgyűlés által támogatott Kvártélyház Utazó az idei szezonban minden eddiginél több, összesen 20 előadást tudhat maga mögött.
– Ez óriási fejlődés a kezdetekhez képest, hiszen nyolc alkalommal indultunk – jelezte Tompagábor Kornél, a Kvártélyház Kft. ügyvezető igazgatója. – Sikert aratunk mindenhol, ezért úgy hiszem, sorozatunk jó reklám a zalaegerszegi Hevesi Sándor Színháznak és a megyei önkormányzatnak egyaránt.
Tompagábor Kornél az új évad kapcsán elmondta: természetesen, folytatják megyejáró missziójukat, s elképzelhető, hogy helyet kap majd a repertoárban Brandon Thomas Charley nénje című zenés vígjátéka is.
A Zala Megyei Közgyűlés képviseletében Pintér László alelnök köszöntötte a megjelenteket, aki hangsúlyozta: kiemelten fontosnak tartják, hogy a végeken élők, az eldugott aprófalvak lakói is élvezhessék a teátrum művészeinek produkcióit.

Egy hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?