Hírek

Gyűjtést szervez a Vidékfejlesztési Minisztérium

Az árvízkárosultak javára segélyakciót hirdet a Vidékfejlesztési Minisztérium: felhívás a minisztérium munkatársai, a háttérintézményeink munkatársai, az agráriumban tevékenykedő társadalmi szervezetek és agrárcégek részére.

Hetek óta torokszorító híreket hallunk az árvízkárokról, a fedél nélkül maradt emberekről. Példátlan összefogás, szolidaritás tapasztalható az országban, ezért a társadalmi felelősségvállalás jegyében a Vidékfejlesztési Minisztérium azonnali gyűjtést szervez az árvízkárosultak megsegítésére.

Közvetlen célunk, hogy segítséget nyújtsunk a kilátástalan helyzetbe került emberek sokszor egy élet munkáját elpusztító kárának enyhítéséhez! A pénzbeli támogatás, természetbeni adományok, ruha, tartós élelmiszer, fertőtlenítő- és tisztálkodószer gyűjtésére irányuló akció eredményeképpen befolyt adományokat a lehető leghamarabb szeretnénk eljuttatni a rászorulókhoz.

Felhívásunk a minisztérium munkatársai, a háttérintézményeink munkatársai, az agráriumban tevékenykedő társadalmi szervezetek és agrárcégek körében került meghirdetésre.

A pénzbeli adományokat egy – a tárca számára a Magyar Államkincstár által nyitott – elkülönített számlára lehet utalni.
A számlaszám, melyre az adományokat várjuk: 10032000-01220191-50004009.

A természetbeni adományokat akár személyesen, akár postai úton, a VM székhelyére, a Budapest, V. kerület Kossuth Lajos tér 11 sz. alatti irodaházba kérjük munkanapokon, munkaidőben eljuttatni.

A beérkezett természetbeni adományokat és pénzbeli felajánlásokat az ország területén tevékenykedő, elismert karitatív, humanitárius szervezetek útján juttatjuk célba.

Vélemény, hozzászólás?