Hírek

Falunap: A pályázati eljárást felfüggesztik

Az ÚMVP Irányító Hatóságának 27/2010. (IV. 28 ) közleménye

„A vidéki rendezvények, falunapok szervezésére 2010.” kírt pályázati eljárás eredményérõl A Földmûvelésügyi és Vidékfejlesztési Minisztérium (továbbiakban: FVM) mint az Új Magyarország Vidékfejlesztési Program Irányító Hatósága (továbbiakban: Támogató) 2010. évben pályázatot hirdetett az Új Magyarország Vidékfejlesztési Program (továbbiakban: ÚMVP) hatálya alá tartozó települések önkormányzatai, az önkormányzat intézményei, e településeken rendezvényt tervezõ non-profit szervezetek, illetve magánszemélyek számára helyi rendezvények szervezésére, helyi közösségformáló kezdeményezések, rendezvények támogatására (a továbbiakban: pályázati felhívás).

A pályázati felhívásban rögzítetteknek megfelelõen a 2010. február 26-ig benyújtott pályázatok feldolgozása, értékelése megtörtént. A pályázati döntés a bíráló bizottság tagjai által megállapított sorrenden alapul, a rendelkezésre álló keretösszeg eléréséig. Az értékelés során a bizottság a felhívásban szereplõ kritériumok alapján, összességében bírálta el a beérkezett pályázatokat.

Az ÚMVP Irányító Hatósága, a
1003/2010. (I. 19.) döntési moratórium elrendelésérõl szóló Kormány határozatban foglaltak alapján, a pályázati eljárást felfüggeszti.

Forrás:
http://www.fvm.gov.hu/main.php?folderID=2103&ctag=articlelist&iid=1&articleID=15814

Vélemény, hozzászólás?