Az Országos Foglalkoztatási Közhasznú Nonprofit Korlátolt Felelősségű Társaság (OFA) 2017-ben is meghirdeti a Hozzáadott Helyi Érték Díj (HHÉD) pályázatot.

A Hozzáadott Helyi Érték Díj pályázat célja, hogy elismerje azokat a társadalmi vállalkozásokat, amelyek termékeikkel, szolgáltatásaikkal, sikerrel vesznek részt a helyi közösség szükségleteinek kielégítésében, a munkanélküliség felszámolásában; továbbá a vállalkozói és a szociális értékek innovatív alkalmazásával segítik a közösség fejlesztését. A díj értékeli és erősíti a fenntartható társadalmi vállalkozások piaci jelenlétét és szerepét, hogy azok mielőbb a for-profit szféra megbízható partnereivé váljanak.

2017-ben először hirdetjük meg a Társadalmi vállalkozások felelős támogatója -CSR Díjat.  Erre azok a for-profit vállalkozások, befektetők és pénzintézetek javasolhatók, illetve jelentkezhetnek, amelyek termékek és szolgáltatások vásárlásával, megbízásokkal, közös projektekkel segítettek és segítenek a társadalmi vállalkozások üzleti céljainak és tervezett társadalmi hatásainak elérésében, vagy pénzügyi forrásokat biztosítottak a fejlődésükhöz.

A négy kategória:
Legjobb termék-előállító társadalmi vállalkozás
Legjobb szolgáltató társadalmi vállalkozás
Legjobb közösségfejlesztő társadalmi vállalkozás
Társadalmi vállalkozások felelős támogatója – CSR Díj

Pályázati kiírás

A pályázatok beadásának/feltöltésének határideje 2017. 11. 06. 12.00 óra.
 

Forrás: http://www.piactars.hu/hirek/2017/10/megjelent-a-hozzaadott-helyi-ertek-palyazat-2017